Om Værstasjonen

Værstasjonen som benyttes på denne siden er en Davis Vantage Vue. Data blir samlet inn hvert 5 sekund og siden oppdateres hvert 2 minutt. Data samles inn fortløpende og sendes gjennom WeatherCat, som behandler dataene og legger alt ut på nettet. Værstasjonen har instrumenter for måling av temperatur, vind/vindretning, nedbør og luftrykk. Disse er plassert optimalt for høyest mulig nøyaktighet.

Om Denne Byen

-Sandnes er en by og en kommune i Rogaland. Den grenser til Gjesdal, Time, Stavanger, Klepp og Sola. Sandnes kommune er med sine 70 948 innbyggere Norges 9. største kommune og 8. største by. Folkemengden den 1. januar 1980 var 36 228, mot 60 000 i oktober 2006. Sandnes regnes som landets hurtigst voksende by. Med nåværende utvikling vil Sandnes passere Tromsø og bli landets 7. største by i løpet av 3.kvartal 2013. Om man regner med den sammenhengende tettstedsbebyggelsen som går på tvers av kommunegrensen, som omfatter bebyggelse i kommunene Randaberg, Stavanger og Sola, er Sandnes/Stavanger det tredje største byområdet i landet med 201 353 innbyggere (per 1. januar 2012).-

Om Template Som Blir Benyttet

Templatene er designet av CarterLake.org med PHP konvertering av Saratoga-Weather.org.
En spesiell takk går til Kevin Reed ved TNET Weather for hans arbeid på den orginale Carterlake templaten, og for hans design av den grunnlegende PHP styringen av websiden.
En spesiell takk går til Mike Challis fra Long Beach WA for hans 'wind-rose generator', 'Theme Switcher' og CSS hjelp med disse templatene.
En spesiell takk går til Ken True fra Saratoga-Weather.org for AJAX's oppdatering av data, for hans 'dashbord' design og integrering av TNET Weather common PHP site design for denne siden.

Templaten er basert på orginaldesign fra Designs by Haran.

Takk til Arnt Soløy fra Kulstaddalen Værstasjon, Mosjøen og Runar Gundersen fra Konnerud Værstasjon, Drammen for den norske oversettelsen av språkfilene.

Templaten er XHTML 1.0 gyldig. Valider XHTML og CSS koden for denne siden.